14.5.08

Terveisiä Kouvolan liikenteestä.

En tiedä, miten muualla, mutta Kouvolassa on ihmisillä hyvin kummallinen tapa suhtautua punaisiin liikennevaloihin tai valoihin yllensä. se menee suunnilleen näin:

- Havaitaan vihreät valot noin 100m etukäteen. Tässä vaiheessa aloitetaan pieni jarrutus siltä varalta, että ne vaihtuu punaiseksi. jatketaan jarrutusta, kunnes niin tapahtuu.

- Vaihdetaan vaihde vapaalle ja vedetään käsijarru päälle.

- Odotellaan vihreiden vaihtumista.

- Vapautetaan käsijarru, laitetaan vaihde päälle, lähdetään liikkeelle kuin täi tervasta.

Tietenkään ensimmäisen auton takana oleva maanteiden ritari ei ennakoi vihreiden vaihtumista vaan alkaa saman säädön vasta sitten, kun ensimmäinen aivovajakki on saanut autonsa liikkeelle...

Ei siitä nyt tietysti tarvi kumia polttaen lähteä, mutta hei, ei ole paljon pyydetty, että siinä ei ihan viikkotolkulla seistäis...

Erehdyppä soittamaan torvea. Torven soitto ei ole ehtinyt edes loppuun kun tämä kupeksija on lähettänyt tekstiviestin Kouvolan Sanomien napakoihin (se on kouvolan sanomissa oleva aivopierupalsta, josta käy hyvin ilmi, miksei lähisukulaisten pitäisi lisääntyä).

"Taas siellä liikenteessä soitetaan torvea. Mihin ihmeeseen kaikilla on kiire. Minä vain 132 vuotta runkkasin vaihdetta silmään ja yritin ottaa käsijarrua pois päältä. Minulla oli sitäpaitsi erittäin tärkeä puhelu kesken."

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tälle oli jo pakko hörähtää. :D